BANGÓNÉ BORBÉLY ILDIKÓ

Teljes szövegű keresés

BANGÓNÉ BORBÉLY ILDIKÓ
BANGÓNÉ BORBÉLY ILDIKÓ (MSZP): Köszönöm, miniszter úr. Örülök, hogy 754 köztisztviselőnek ennyire védi az érdekeit. Bár látnánk, hogy 10 millió magyarnak is ennyire védi nap mint nap! Nagyon örülök, hogy bejött és meg akarja védeni ezeket a dolgozókat, csak miniszter úr, szeretném megkérdezni, hogy ezeknek a megszűnő intézményeknek a költségvetése annak idején hol szerepelt, amit ön mondott, hogy ezeknek az embereknek a költsége, a bérköltsége most beolvadt a minisztériumba, a minisztérium bérköltségébe. Csak arra is adjon már választ, hogy mennyien dolgoztak eddig a minisztériumban, és tényleg duplájára kellett-e nőni a költségvetésnek, ha tényleg csak a dolgozókra mentek el ezek a juttatások, mert miniszter úr, én ezt nem hiszem el önnek. Én nem hiszem el önnek, hogy csak ezek a tételek voltak ezek.
Figyeljenek oda jobban a családokra, mert elege van a magyar családoknak abból az urizáló politizálásból és életmódból, amit a minisztériumok - és közben kijönnek az adatok, hogy soha nem látott mértékben (Az elnök a csengő megkocogtatásával jelzi az idő leteltét.) nőtt a kormánymegbízottak száma, és az ön minisztériumában is sokkal többen vannak…

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem