DR. HADHÁZY ÁKOS

Teljes szövegű keresés

DR. HADHÁZY ÁKOS
DR. HADHÁZY ÁKOS (LMP): Nem nagyon kaptam választ semmire. Természetesen ez az intézkedés nem fogja csökkenteni a bürokráciát. Az, hogy megszüntetnek egy hivatalt, szétszedik, elveszik tőle a hatásköröket, csinálnak egy borzasztó nagy káoszt, és önök sem tudják, hogy mi lesz belőle, ez nem bürokráciacsökkentés. Ez egy kényszercselekvés, úgy is lehet mondani, hogy önkielégítés. Úgy csinálnak, mintha tennének valamit az egészségügyben. Az egészségügynek minden másra van szüksége, mint hogy bizonytalanságot tegyenek ebbe az intézményrendszerbe.
Játszanak a tűzzel. Nemcsak a járványokról van szó, hanem sugár-egészségvédelemről, kémiai védelemről van szó. Nagyon jól tudják, hogy ezeknek az intézményeknek megvan a feladatuk. Az a jó, ha nem hallunk róluk. Az egy szerencse, hogy nem hallottunk róluk. Az, hogy nem hallottunk eddig róluk, nem azt jelenti, hogy nem dolgoztak, hanem azt, hogy jól dolgoztak. Ha pedig szétszedik, meglehet az esélye, hogy ez nem így lesz a jövőben. Köszönöm.

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem