BALLA MIHÁLY

Teljes szövegű keresés

BALLA MIHÁLY
BALLA MIHÁLY (Fidesz): Köszönöm szépen, elnök úr. Köszönöm szépen, államtitkár úr, a válaszát. Természetesen elfogadom, különösen azért, mert egyrészt Magyarország az elmúlt években nagyon következetes politikát folytatott az illegális bevándorlással szemben, másrészt volt egy fontos támogatása is ennek a politikának, amikor 3,3 millió magyar ember támogatta azt az elképzelést, amely a kényszerbetelepítések ellen szóló referendumon megerősítette azt az álláspontot, amit a kormány és a parlament kormánypárti képviselői is képviselnek.
Másrészt nagyon fontos dolog, hogy olyan egyetértések születnek az elmúlt időszakban egyrészt német részről, másrészt az Európai Unió különböző tagországai részéről, amikor arról beszélünk, hogy igenis meg kell állítani ezt az áradatot, meg kell állítani azt a bevándorlási hullámot, amely talán (Az elnök a csengő megkocogtatásával jelzi az időkeret leteltét.) tavasszal, ha felerősödik, újabb nehéz próbát tesz egyrészt a határvédelemre, másrészt az Európai Unióra.
Köszönöm szépen a válaszát. (Taps a kormánypártok soraiban.)

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem