SALLAI R. BENEDEK

Teljes szövegű keresés

SALLAI R. BENEDEK
SALLAI R. BENEDEK (LMP): Köszönöm szépen. Pedig néha hasznos lenne, ahogy a kormány tagjait meg Matolcsy urat elnézem, ha mégiscsak pszichiáter lenne. (Derültség.) Tehát ez időnként hasznos lenne, de többször emlegette ma már, hogy 12 évet eltöltött kormányzó párt vezetőjeként, 16 évet ellenzékiként. Mi történt ezalatt önnel? Azt kérdeztem konkrétan, hogy ez már a polgári Magyarország-e. Ez egy világos kérdés. Arra vagyok kíváncsi, hogy mi történt. Mert úgy látom, hogy ön nemrégen valami fiatal, lelkes csapatot azzal vádolt, hogy álomgyilkos.
Én meg úgy látom, hogy ön az álomgyilkos, mert egy rendszerváltás ígéretének az álmát gyilkolta meg, a polgári Magyarország álmát gyilkolta meg. Nem jött el az a rendszerváltáskor álmodott Magyarország, amiről annak idején úgy tűnt, hogy önök többen álmodnak.
Az a kérdés, hogy ez volt-e az elképzelés, hogy ilyen lesz az ország. Erre vártam volna választ, de úgy látom, hogy ez nehezen megy, hogy megválaszolja. Köszönöm szépen. (Taps az ellenzék soraiban.)

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem