DÖMÖTÖR CSABA,

Teljes szövegű keresés

DÖMÖTÖR CSABA,
DÖMÖTÖR CSABA, a Miniszterelnöki Kabinetiroda államtitkára: A volt cégvezető védőügyvédje szerint - a múlt héten adott egy nyilatkozatot, önöknek is ajánlom a figyelmébe - gazdasági bűncselekmény történt, ő is bűncselekménynek minősíti ezt, ellenőrizzék le. Ha már a védőügyvéd szerint is gazdasági bűncselekmény történt, akkor önök vajon miért hallgatnak? Miért hallgat a Szocialista Párt? (Dr. Varga László: Ez a ti botrányotok! - Dr. Harangozó Tamás: Hazudik a sofőr!) Ennek a volt cégvezetőnek egyébként korábban Ujhelyi Istvánnal volt közös cége, akinek egyébként a sofőrje is vastagon benne van ebben az ügyben. (Dr. Varga László: Aljas propaganda!) Mit tesznek ilyen vádakat hallva a szocialisták? Mit tesznek? Botka László nem engedte, hogy tüntessenek a károsultak, az egyik tiltakozót bilincsben vitték el, az ügy iránt érdeklődő újságírókat pedig lenácizzák, lefasisztázzák, és amikor ez iránt az ügy iránt érdeklődnek, akkor egész egyszerűen médiabojkottot hirdetnek.
(11.10)
Mindezekből jól látszik, hogy ez az MSZP ugyanaz az MSZP, ugyanaz, amelyik az elmúlt 30 év legkorruptabb kormányzását hozta össze (Dr. Varga László: Aljas tolvajbanda vagytok, veled az élen!), ugyanaz az MSZP, amelyik kordonokkal vette körbe a Kossuth teret, és amelyik rendőrökkel lövetett a vele egyet nem értőkre. Ezek után képmutatás a köbön, hogy Botka László a saját programja alapján leválna azokról a szocialistákról, akiknek része volt a 2010-es baloldali kudarcban, különösen képmutató ez attól az embertől, aki háromszor szavazta meg Gyurcsány Ferenc miniszterelnök-jelöltségét.
Na, így áll a baloldal megújulása. Ez ugyanaz a szocialista lemez, amit már ezerszer hallottunk. Köszönöm, hogy meghallgatott. (Taps a kormánypártok soraiban.)

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem