ELNÖK

Teljes szövegű keresés

ELNÖK
ELNÖK: Nekem meg az jut eszembe, hogy lejárt a képviselőcsoport időkerete. Köszönöm szépen a megértését, képviselő úr. Kétségkívül önnek jobb dolog jutott eszébe, mint nekem.
Tisztelt Országgyűlés! Most, minthogy a frakciók időkerete elfogyott, illetve az a frakció, amelynek rendelkezésére áll időkeret, nem képviselteti magát, így aztán… (Dr. Gyüre Csaba jelzésére:) Kétségkívül látom jobbikos képviselőtársaim intését, hogy 4 másodpercük van. Amennyiben ki akarják használni, a házszabály erre lehetőséget ad, én meg felszólítom önöket, hogy akarnak-e. (Szilágyi György és dr. Gyüre Csaba jelzésére:) Nem. Akkor mégiscsak nekem van igazam, hogy nincs több felszólalás, de kötelességem megkérdezni. Jelzik, hogy nincs, így aztán az általános vitát lezárom.
Megkérdezem az előterjesztőt, Banai államtitkár urat, kíván-e reflektálni. Gondolom, igen. (Banai Péter Benő: Igen.) Öné a szó. Parancsoljon!

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem