SALLAI R. BENEDEK

Teljes szövegű keresés

SALLAI R. BENEDEK
SALLAI R. BENEDEK (LMP): Köszönöm a szót, elnök úr. Államtitkár úr, ön egy felszólalásban mondta azt el, hogy a Nébih helyt tud állni és naponta tud ellenőrizni, és azt, hogy az elmúlt négy évben összesen 24 terméket tudott megvizsgálni. Több ezer élelmiszerről beszélve 24-nek a mintája alapján ön ki meri jelenteni azt, hogy a magyar fogyasztók élelmiszer-biztonsága biztosított? Hogy jön ehhez?
Teljesen tönkretették a hatósági rendszert és alkalmatlanná tették úgy, hogy közben gyakorlatilag a szaktárcájuk nemhogy nem ért a témához, gyakorlatilag teljesen inkompetens módon engedélyezi azt, hogy gyakorlatilag bármilyen szeméttel telitegyék a magyar élelmiszerüzleteket. Ezért nem az Európai Unió a felelős, a magyar polcokra az önök engedélye alapján és az önök eljárásrendje alapján hozzák be ezeket a termékeket, ezért önöknek kell viselni a felelősséget.
Egy ilyen élelmiszer-biztonsági botrány után az a minimum lenne, hogy a földművelésügyi miniszter feláll, de legalább az hasznos lenne, ha ön elismerné, hogy teljes alkalmatlanságát a miniszter ezzel is bizonyította. Köszönöm szépen. (Taps az LMP és a Jobbik soraiban.)

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem