ZSIGÓ RÓBERT

Teljes szövegű keresés

ZSIGÓ RÓBERT
ZSIGÓ RÓBERT földművelésügyi minisztériumi államtitkár: Köszönöm szépen. Tisztelt Elnök Úr! Tisztelt Képviselő Úr! Biztosíthatom arról, hogy az állatvédelmi hatóság minden olyan esetben föl fog lépni akár az állatmenhelyet üzemeltetőkkel, akár egyéb, az állatok védelmével foglalkozó szervezetekkel szemben, amelyek nem tisztességgel végzik a munkájukat.
Az elmúlt esztendők másik nagy eredménye - hogy folytassam, amit az előbb mondtam - a kutyák mikrocsippel történő jelölése, illetve nyilvántartásba vétele. Azt tudjuk mondani, hogy a jelölt ebek adatait országos ebadatbázisban tartják nyilván, és az információhoz hozzájuthatnak a hatóságok, ami nagyban segíti a munkánkat. Ennek, illetve az általam előbb elmondottaknak a következtében az országosan található mintegy száz ebrendészeti telepen a beérkező kutyák száma az öt évvel ezelőtti 30 ezerről 20 ezer alá csökkent. Emellett örvendetes az is, hogy jelentősen, 20 százalékkal nőtt azon ebek száma, amelyeket az ebrendészeti telepekről örökbe fogadnak.
Az elmúlt esztendők munkájának tehát van eredménye az állatvédelem területén. Köszönöm szépen a kérdését. (Taps a Fidesz soraiban.)

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem