DR. HADHÁZY ÁKOS

Teljes szövegű keresés

DR. HADHÁZY ÁKOS
DR. HADHÁZY ÁKOS (LMP): Köszönöm szépen. Én holnap is megyek, de nem az esti órákban. Elég sokat járok oda, és az esti órákban azért jóval sötétebb a város.
De nem erről szólt a kérdés. A kérdés arról szólt, hogy történt-e OLAF-vizsgálat, lezárult-e, van-e erről tudomása. Arra kérném miniszter urat, hogy arra válaszoljon, van-e tudomása OLAF-vizsgálatról. Erről nem beszélt. Az én feljelentésem már lezárták, azonban az OLAF-vizsgálat mindenképpen érdekelne, főleg azért, mert a lezáró dokumentumban hivatkoznak arra, hogy az OLAF is nyújtott át nekik dokumentumot.
Erre szeretnék választ kérni, illetve arra, egyetért-e azzal, hogy ez egy igazán jó példa arra, amit Ács Rezső szekszárdi polgármester mondott el nekünk, hogy a cégek ma már ott vannak. S ön is elmondta itt a parlamentben, hogy a cégek nagyon sokszor a projektek kiírásánál is jelen vannak. Ezért történhetett meg, hogy Szekszárdon már hónapokkal a kiírás előtt egyeztetett a polgármester a későbbi nyertes céggel.

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem