DR. SIMICSKÓ ISTVÁN

Teljes szövegű keresés

DR. SIMICSKÓ ISTVÁN
DR. SIMICSKÓ ISTVÁN honvédelmi miniszter: Köszönöm szépen. Szerintem az a helyes - sajnos mindannyiunkat utolér egyszer a végzet -, az a helyes, ha egy elhunyt személy esetében kellő tisztelettel tekintünk az elhunyt személyiségére, és az, hogy ebben kutakodjanak, természetesen ez lehetőségként továbbra is fönnáll, nyilván a Jobbiknak, ha van valamilyen saját nyilvántartása, és ez alapján mondja azt, amit mond, akkor ez alapján bármit megtehet. De egy biztos, én azt tudom továbbra is mondani, hogy amennyiben az érintett személy, aki már nincs az élők sorában, szerepelt volna az Interpol nyilvántartásában vagy az Európai Unió bármelyik másik schengeni rendszerében, nyilvántartásában, akkor ez egyértelművé tette volna, hogy mi a helyzet. Azonban több ízben járt az Európai Unió területén, bárhol előfordulhatott a személye, valamilyen oknál fogva mégsem volt sehol sem nemzetbiztonsági kockázatot jelentő, és így értelemszerűen ránk sem.
Tehát Magyarországnak nem okozott nemzetbiztonsági kockázatot az ő tevékenysége, az ő személyisége. Köszönöm szépen. (Taps a kormánypártok soraiban.)

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem