SZILÁGYI GYÖRGY

Teljes szövegű keresés

SZILÁGYI GYÖRGY
SZILÁGYI GYÖRGY (Jobbik): Tisztelt Vas Imre Képviselőtársam! Nem ezt szavaztuk le, ezt önök szavazzák le. Tehát azt a megoldást, ami a lehető legnagyobb védelmet adná meg az országnak, amikor nagyon egyszerű - és ezt lehet önnek akárhogy magyarázni: se szegény, se gazdag migráns ne jöjjön be az országba, ezt mondtuk, ezt tartjuk, és ezt is tartalmazza jelen pillanatban az alaptörvénymódosítás. Önök a migráció veszélyével folyamatosan próbálják az embereket befolyásolni, milliárdos kampányt folytatnak ezzel kapcsolatban, de amikor valóban meg kellene védeni az országot, akkor, mint ahogy látszik, önöknek fontosabb a korrupció, fontosabb a piszkos pénz. Mert semmi másról nem szól a letelepedési kötvény, mint a korrupcióról, a piszkos pénzről, amit önök raktak zsebre. Ez semmi más egyébként, mint amiről ma már szó volt itt: amit Kiss Szilárd megcsinált kicsiben, hogy elkezdett mutyizni a vízummal, négyezer vízumot adtak ki a schengeni övezetbe, azt hirtelen önök észrevették, és Rogán Antal megcsinálta nagyban.
(19.00)
Törvényerőre emelték a korrupciót, megtámogatták a törvényekkel, óriási pénzeket adnak oda offshore-cégeknek, sőt most ott tartunk, hogy 1671 embernél a befizetett pénz nincs is meg. Tudja, mennyi az? 140 milliárd forinttal nem tudnak most elszámolni a letelepedési kötvényeknél. Mi mit mondunk? Vezessük ki a letelepedési kötvényeket, és szüntessük meg ezt a kiskaput, legyen benne az Alaptörvényben, hogy soha senki ne árulhassa a hazáját pénzért. Mert maguk azzal, hogy a letelepedési kötvényhez ragaszkodnak, a saját hazájukat árulják pénzért, akár terroristáknak is, és kockáztatják a magyar emberek és kockáztatják Magyarország biztonságát.
Tehát én nem hiszem el, hogy önnek ez ne lenne egyértelmű, ön pontosan tudja, és lehet, hogy nincs is benne ebben a bizniszben, de azzal benne van, hogy falaz azoknak a képviselőtársainknak, azoknak a minisztereknek, akik ebből jól megtömik a zsebüket. Szégyelljék magukat! (Taps a Jobbik soraiból.)

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem