KULCSÁR GERGELY

Teljes szövegű keresés

KULCSÁR GERGELY
KULCSÁR GERGELY (Jobbik): Tisztelt Államtitkár Úr! Ön másik adást nézett. Én közpénzekről és vagyonnyilatkozatról beszéltem, nem magánéletről. (Közbeszólások a Fidesz soraiban.) Egyébként önök évente körülbelül 400 millió forintot lopnak el az államkasszából, ennyi megy el korrupcióra a visszafogott becslések szerint.
Egyébként hitelt érdemlő programról beszél, hogy nincs a Jobbiknak ilyen. Dehogy nincsen! Ahogy kormányra kerülünk, el fogjuk számoltatni a politikusbűnözőket, teljesen mindegy, hogy fideszesről vagy MSZP-sről van szó, felállítjuk a korrupcióellenes ügyészséget, a családtagok vagyonnyilatkozatának nyilvánosságát törvényi erőre emeljük, az egész rendszert megreformáljuk, és kötelező vagyonosodási vizsgálatot vezetünk be a képviselőkre és a kormánytagokra nézve. Önök ezeket a javaslatainkat folyamatosan lesöpörték az asztalról. A 2018-ban hatalomra jutó Jobbik-kormány ezeket meg fogja tenni.
Nem fogadom el a válaszát. (Közbeszólás a Jobbik soraiban: Így van! - Taps a Jobbik soraiban.)

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem