BOLDOG ISTVÁN

Teljes szövegű keresés

BOLDOG ISTVÁN
BOLDOG ISTVÁN (Fidesz): Köszönöm, államtitkár úr. Jól látom, hogy a Jobbik ebben a kérdésben is pont úgy viselkedik, mint a jól bevált politikusi álláshalmozás kérdésében, amit már egy nem itt lévő volt képviselőtársuk folyamatosan felemlegetett a Házban, aztán amikor hoztunk egy összeférhetetlenségi törvényt, jött egy önkormányzati választás, és hogy, hogy nem, az ő képviselőik egyszerre az önkormányzatokban és a megyei önkormányzatokban is ott ülnek, polgármesterek is meg megyei képviselők is. (Dúró Dóra közbeszól.) Tehát jól látszik, hogy minden kérdésben saját maguk ellen fordulnak (Közbeszólások a Jobbik soraiból. - Az elnök csenget.), gyakorlatilag abban a kérdésben is, hogy most akkor ki akarják-e tiltani Magyarországról az ügynökszervezeteket, meg akarják szüntetni vagy nem akarják, meg akarják védeni a magyar embereket a migránsoktól vagy nem akarják.
(13.50)
Szembefordulnak az emberekkel, és minden egyes szavuk, amit mondanak, az sajnos amikor odakerülnek, hogy valami kis lehetőségük legyen, akkor pont az ellentétjét csinálják, mint amit ígértek az embereknek. Ezt lehet várni a Jobbiktól mindig is. Köszönöm szépen. (Taps a kormánypártok soraiban. - Közbeszólás a Jobbik soraiból: Bravó!)

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem