SZABÓ SÁNDOR

Teljes szövegű keresés

SZABÓ SÁNDOR
SZABÓ SÁNDOR (MSZP): Köszönöm a szót, elnök úr. Nem tudom elfogadni, államtitkár úr, a válaszát, inkább további kérdéseket tennék fel. Kiket és milyen érdekcsoportokat szolgál a hulladékgazdálkodásnak a központosítása? Mire fel erőltetik ezt az erőltetett központosítást, ezt az eszement központosítást, amikor világosan látszik, hogy semmilyen területen nem működik? Lásd a közoktatás területét! De ha már mindenáron forszírozzák a centralizációt, akkor miért nem szíveskednek felkészülni a feladat ellátására? Ön szerint, államtitkár úr, elfogadható-e az, hogy másfél hónapja működik ez a központi koordináló központ, és még a mai napig nem kezdte el a működését, és csak a cégek jóindulatán múlik, hogy egyáltalán az országot nem lepte el a szemét?
Államtitkár úr, nem kezdte meg ez a cég, a központi cég a működését, forduljanak vissza erről az útról, ne okozzanak további hátrányt se a lakosságnak, ne okozzanak hátrányt az önkormányzatoknak, úgyhogy azt kérem önöktől, hogy a cég működését szüntessék meg. Köszönöm. (Közbeszólások az MSZP soraiból: Úgy van! - Taps az MSZP soraiban.)

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem