SCHMUCK ERZSÉBET

Teljes szövegű keresés

SCHMUCK ERZSÉBET
SCHMUCK ERZSÉBET (LMP): Köszönöm szépen. Miniszter úr, azt meg tudom erősíteni, hogy továbbra sem tartjuk helyesnek, hogy a cafetéria úgynevezett béresítését béremelésnek tudják be, ez nem béremelés. Béremelésről, valódi béremelésről akkor tudunk majd beszélni, amikor a mi javaslatunkat mégiscsak el fogják fogadni, és be fogják vezetni a többkulcsos személyijövedelemadó-rendszert, amikor majd a minimálbér és az átlagbér és a többi is ténylegesen emelkedni fog.
A másik fele pedig, hogy nagyon fontosnak tartjuk a cafetéria-rendszer megőrzését, ugyanis ez a rendszer bevált, fontos társadalmi célokat szolgál, fontos a dolgozóknak a pihenéséhez, a kulturálódáshoz, a sporthoz, a nyugdíj-öngondoskodáshoz. Tehát egyáltalán nem helyes az, hogy önök meg akarják felezni, a korábbi mértéken meg kell tartani a cafetéria-rendszert, és meg kell tartani azokat a célokat is, amelyek eddig megvoltak a rendszerben. (Taps az LMP soraiban.)

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem