HERINGES ANITA

Teljes szövegű keresés

HERINGES ANITA
HERINGES ANITA (MSZP): Mi úgy gondoljuk, hogy a kormánynak és az egész Országgyűlésnek is a tisztességes taxisok, uberesek és a fogyasztók oldalán kell állni. Nem egyik oldalra kell állni, hanem mindenkit kell képviselnie. Azt gondolom, egy olyan szabályozást kell létrehozni, ahol mindenki tud dolgozni tisztességesen, adózva, minden vizsgát megszerezve, minden szabályt betartva. Olyan szabályokat kell létrehozni, amelyek működőképessé teszik mindegyik rendszert.
Éppen ezért kérem, gondolják ezt át, üljenek le az uberesekkel, üljenek le a taxisokkal, az érdekképviseleti szervekkel, hallgassák meg a fejlődés útját, mert azt gondolom, van miről beszélniük. Önök hozták létre ezt a szabályozást, ami most ellehetetleníti a taxisokat, egy feladatuk van: visszavonni és egy normális, működőképes szabályozást létrehozni. Köszönöm szépen. (Taps az MSZP soraiból.)

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem