TASÓ LÁSZLÓ

Teljes szövegű keresés

TASÓ LÁSZLÓ
TASÓ LÁSZLÓ nemzeti fejlesztési minisztériumi államtitkár: Köszönöm szépen. Tisztelt Elnök Úr! Tisztelt Országgyűlés! Mindenképpen szeretném, ha megmaradna az is az Országház falai között, amit reagálok Gőgös képviselőtársamnak az elmondottak miatt is a mondandójára. Azért ne felejtkezzünk el a LEADER-csoportok működéséről az előző ciklusban! Ne felejtsük el, hogy a LEADER-csoportok házipénztárként működtek! Ne felejtsük el, hogy számos botrány övezte az elmúlt időszakban, mielőtt az átalakítás megtörtént, a LEADER-csoportok működését!
Ne felejtsük el, hogy létezett az a sablon, amit ráraktak a megyei térképekre, és ahol lyuk volt, oda ment forrás, ahol nem volt lyuk, nem volt forrás. Mert nem tudták a döntéshozók azt sem, hogy melyik település merre van. Csak azt tudták, hogy kaptak egy ilyen sablont, rá kellett tenni a térképre, és úgy kellett dönteni. Ne felejtkezzünk el róla! Köszönöm szépen.

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem