MAGYAR ZOLTÁN

Teljes szövegű keresés

MAGYAR ZOLTÁN
MAGYAR ZOLTÁN (Jobbik): Köszönöm a szót, elnök úr. Miniszter úr, a legfontosabb kérdésekre nem kaptam választ, többek között arra, miért fordul elő tömegesen, hogy olyan esetekben, amikor egyébként ítélet van róla, miért nem kapják meg az érintettek a pénzt, a támogatást. Ez agyrém, így nem lehet dolgozni! Ezek kis családi gazdálkodók, minden forintjukra szükségük van, mégpedig minél hamarabb.
Az pedig, hogy új vezetése van az MVH-nak, önmagában nem dicsőség, hisz a régi börtönben van vagy éppen várja az ítéletet, persze, hogy új vezetést kellett kinevezni.
(15.00)
Ha ennyire leterheltek a munkatársak, ahogy elmondta miniszter úr, akkor pedig tessék forrást biztosítani az MVH-nak, ne a magyar családi gazdálkodók szenvedjék meg azt, hogy erre nem biztosítanak elég keretet. Azon pedig, hogy csak ezer-egynéhány fellebbezés érkezett be önökhöz, ne csodálkozzon, miniszter úr, konkrétan félnek az érintettek az MVH-hoz fordulni, ugyanis nemegyszer előfordult, hogy a panaszaik miatt retorzió ért őket, és a következő évben éppen ezért nem kapták meg az őket megillető támogatást. Válaszát természetesen nem tudom elfogadni. (Taps a Jobbik soraiban.)

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem