VANTARA GYULA

Teljes szövegű keresés

VANTARA GYULA
VANTARA GYULA (Fidesz): Köszönöm a szót, elnök úr, és jó pihenést kívánok. Tisztelt Elnök Úr! Tisztelt Országgyűlés! Tisztelt Képviselőtársaim! A nemzeti vagyonról szóló 2011. évi CXCVI. törvény módosításáról szóló törvényjavaslat általános vitáját ez év május 24-én folytatta le a Ház, és nagyon pozitív volt, hogy alapvetően minden frakció támogatta az indítványt. Módosító javaslat is - ahogy ez korábbi felszólalóktól elhangzott - mindösszesen egy darab érkezett Szabolcs Attila képviselőtársam részéről, aki a hatálybalépés dátumának a július 1-jében történő meghatározását kérte, valamint néhány nyelvhelyességi és szövegpontosító javaslatot tett.
(Az elnöki széket Lezsák Sándor,
az Országgyűlés alelnöke foglalja el.)
A Gazdasági bizottság V. hó 31-ei ülésén további módosítási szándékkal élt, és ahogy az elhangzott, az 1. számú mellékletben felsorolt nemzeti vagyonnak minősülő műemlékek körét bővítette két további ingatlannal.
Ahogy az általános vitában is elmondtam, nagyon fontos, hogy a nemzeti kastélyprogram és a nemzeti várprogram gördülékenyen haladjon, ezt a törvényjavaslat elfogadásával lehetővé válik a GINOP-források lehívása.
Tisztelt Képviselőtársaim! Remélem, hogy a holnapi napon minden képviselőtársam támogatni fogja ezt a nemes célt szolgáló törvényjavaslatot. Köszönöm a figyelmüket. (Taps a kormánypártok soraiban.)

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem