MAGYAR ZOLTÁN

Teljes szövegű keresés

MAGYAR ZOLTÁN
MAGYAR ZOLTÁN (Jobbik): Köszönöm, elnök úr. Nagyon röviden kénytelen vagyok reagálni. Az nem baj, hogy módosul a földforgalmi törvény, sőt, ahogy mondtam, ennek örülök. A probléma az, hogy nem eléggé módosul, és itt elkezdhetnénk egy vitát arról, hogy mennyi pontban nem értünk még ezzel egyet, és szeretném, ha végre ezek is a Ház elé kerülhetnének, tehát ezzel így semmi gondunk nincs.
Azt pedig készséggel elhiszem, hogy a jogalkotó szándéka szerint működik a földforgalmi törvény. Pont ezzel van bajunk! Hiszen én úgy vettem észre, hogy a jogalkotó szándéka nem az volt, amit egyébként a kormányzati kommunikációban folyamatosan hangoztatnak, és most nem megyek bele azokba a sokszor emlegetett, kormányközeli nagyvállalkozókba, akikhez hozzájuttatták az állami földeket, és ebben a földforgalmi törvény aktív szerepet játszott. De tényleg ezzel van bajunk, ha aszerint működik, ahogy önök szerették volna, és nem aszerint, ami egyébként a magyar vidék számára üdvös lenne. Köszönöm, elnök úr. (Taps a Jobbik soraiban.)

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem