Z. KÁRPÁT DÁNIEL

Teljes szövegű keresés

Z. KÁRPÁT DÁNIEL
Z. KÁRPÁT DÁNIEL (Jobbik): Tisztelt Miniszter Úr! Nem azzal kapcsolatban van közöttünk vita, ami itt elhangzott. Hiszen való igaz, Toroczkai László ásotthalmi jobbikos polgármester a helyi rendőri vezetőknek felvetette, hogy fizikai határzár kell. Önök 9 hónap csúszással ezt megcsinálták, mi pedig ezt támogattuk, biztosítottuk a kétharmadot minden életképes ötlethez.
Ami minket egy kicsit bánt, leegyszerűsíthetném arra, hogy önök laktanyákat ürítenek ki, hogy ott majd menekültszállók legyenek, és nekünk nem tetszik az, hogy ott zavartalanul gyrosoznak a migránsok Szeged belvárosában. De ha egy kicsit szélesebb spektrumban vizsgáljuk mindezt, akkor azt láthatjuk, hogy a kvótával szemben retorikailag fellépnek, a cselekvés terén majd kiderül, hogy ez mire lesz elég. Remélem, minél többre. De a visszatoloncolásokkal szemben semmi érdemlegeset nem tettek eddig. Magyarországon a tavalyi év végén is több száz visszatoloncolt migráns és őrizetes volt található. Az ő kiutasításukra protokollt nem látunk. Az önálló határőrség hiányában pedig nem lehet szavatolni Magyarország biztonságát, hiszen sem a rendőrség, sem a honvédség fenntartható módon nem tud azokkal a szervezeti egységekkel, felszereléssekkel rendelkezni, ami történelmi módon Magyarország határai biztonságának szavatolásához szükséges. Kikerülhetetlen feladat ez, ne kerüljék ki! (Taps a Jobbik soraiban.)

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem