DR. LUKÁCS LÁSZLÓ GYÖRGY

Teljes szövegű keresés

DR. LUKÁCS LÁSZLÓ GYÖRGY
DR. LUKÁCS LÁSZLÓ GYÖRGY (Jobbik): Tisztelt Elnök Úr! Nem áll módomban elfogadni a választ, már csak azért sem, mert az unalmas számháborúba züllesztett válaszából, úgy tűnik, nagyon jól kirajzolódik a kormány üzenete a betegek részére: önök nem is kíváncsiak arra, hogy a betegek mit gondolnak a betegbiztonságról. Igazából még abban sem érdekelt, úgy tűnik, a kormány, hogy egy jól átlátható és ezáltal a biztonságot garantáló egészségügyi rendszert működtessenek. Éppen ezért jól látszik, hogy a betegek feje fölött döntenek.
A Jobbik, tanulva ezekből a hibákból, amiket önöket elkövetnek, 2016-ban egy valódi nemzeti konzultációt folytat le, többek között az egészségügy területén, ahol az egészségügyben legfontosabbnak ítélt kérdésekben fogjuk az emberek véleményét megkérdezni. Azok a válaszok kerek perec meg fogják mutatni, hogy az egészségügy milyen állapotban van, és milyen választ kellene önöknek valójában adnia, hogy a rendszert a krízisből kirángassák. Államtitkár úr, a legfontosabb elsődlegesen a betegek biztonsága kell hogy legyen. Úgy gondolom, hogy ezek mind ott lesznek, és ez a kérdés is ott lesz a valódi nemzeti konzultációra adott válaszban és egyébként a kérdéssorban is. Köszönöm szépen.

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem