GYÖNGYÖSI MÁRTON

Teljes szövegű keresés

GYÖNGYÖSI MÁRTON
GYÖNGYÖSI MÁRTON (Jobbik): Köszönöm a szót. Tisztelt Elnök Úr! Már az önmagában elmond sokat ennek a kérdésnek a súlyáról, hogy olyan kérdésben, ami közvetlenül érinti Orbán Viktort és családját, egy olyan kérdésben, amely közvetlenül érinti a Külügyminisztériumot, egy olyan kérdésben, amely közvetlenül, a hírszerzés okán érinti a Miniszterelnökséget vezető minisztert és az ő tárcáját, ide ön beül a kormánypropagandáért felelős miniszteri székbe (Dr. Schiffer András: Így van!), és önre szignálják ki ennek a kérdésnek a megválaszolását (Közbeszólás és szórványos taps a Jobbik padsoraiban: Úgy van!), ön beszél két és fél percen keresztül mindenféle dologról, aminek az ég egy adta világon semmi köze nincs ahhoz (Dr. Schiffer András: Így van!) a kérdéshez, amit én itt föltettem.
Tudom, hogy ez önöknek ráfér a képes felükre. Tudom, hogy ez önöknek bőségesen belefér abba a kormányzásba, amit itt az elmúlt hat évben folytattak. De itt olyan kérdéseket tettem fel, amelyekben önök korrupcióban még az MSZP-t is lekörözik, és önök nemcsak korrupcióban (Közbeszólások és zaj a kormánypárti padsorokban. - Az elnök csenget.) jelentenek oltári kockázatot és erkölcsi fertőt ennek az országnak, hanem nemzetbiztonsági kockázatot is jelentenek. (Az elnök többször csenget.) Köszönöm szépen. (Nagy taps és közbekiáltások a Jobbik padsoraiban: Így van!)

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem