DR. STAUDT GÁBOR

Teljes szövegű keresés

DR. STAUDT GÁBOR
DR. STAUDT GÁBOR (Jobbik): Köszönöm szépen, elnök úr. Tudja, legfőbb ügyész úr, az a probléma, hogy akkor viszont a törvényekkel van a baj, ha önök képesek voltak teljesen ellenkezően értelmezni azt, ami ott történt, és enyhítésért bejelentett fellebbezést visszavonni, és elmondani azt, hogy akkor súlyosbításért kellene fellebbezni, akkor el kellett volna fogadni, és ezt képviselőtársaimnak mondom, azt az indítványt, amit újra be fogok nyújtani jogos védelemmel kapcsolatosan. Tehát ez már akkor egy törvényalkotási kérdés, és akkor, amit legfőbb ügyész úr elmondott hivatalos és felsőbb álláspontként, az ön álláspontjaként is felfoghatjuk ezek szerint, hogy ebben az ügyben az ügyészség gyakorlatilag a hét év büntetést túl enyhének tartja.
A tárgyaló ügyészeket felülbírálva, nem tudom, hogy miért, ön tudna erre választ adni, de akkor ennek a visszavonásával elismerték azt, hogy meghoztak egy olyan döntést, amivel üzennek a személyüket és vagyonukat védő állampolgároknak, hogy ne tegyék. Az állam nem védi meg őket, de úgy tűnik, hogy ők sem tehetik, ha nem szeretnének börtönbe menni hosszú évekre. Köszönöm szépen. (Taps a Jobbik soraiban.)

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem