DR. POLT PÉTER

Teljes szövegű keresés

DR. POLT PÉTER
DR. POLT PÉTER legfőbb ügyész: Köszönöm szépen, elnök úr. Képviselő úr valószínűleg félreértett engem. Én nem foglaltam állást ebben a kérdésben, mint ahogy konkrét ügyben egyébként sem foglal állást a legfőbb ügyész. A legfőbb ügyész általános ügyekben, elvekben állást foglal, és úgy irányítja az ügyészi szervezetet.
Én azt mondtam, hogy ellentétes vélemények alakultak ki, mint ahogy egyébként a bíróságokon is első-, másodfokon, sőt harmadfokon is ez megtörténik, és azt mondtam, várjuk meg a végét, a tárgyalás eredményéhez képest lehet majd azt mondani, hogy az a büntetés és az a minősítés helyes volt-e, amit végül első fokon kiszabtak. A másodfokú döntés után térhetünk vissza arra, hogy vajon van-e teendő akár a jogalkalmazás, akár pedig a jogalkotás terén. Köszönöm szépen. (Szórványos taps a kormánypárti padsorokban.)

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem