VÁGÓ SEBESTYÉN

Teljes szövegű keresés

VÁGÓ SEBESTYÉN
VÁGÓ SEBESTYÉN (Jobbik): Hogy mióta tartanak az egyeztetések, az egy jó téma, és az is jó téma, hogy mióta ígérget a kormány, mióta ígérgeti a szociális életpályamodell bevezetését. Én elég tisztességtelen dolognak tartom azt, hogy miután a sztrájkbizottság engedett, a szakszervezetek engedtek, visszaléptek egy fél lépést, ezek után azt kapják, hogy a kormány ezt kihasználva rögtön elkezdi őket fenyegetni, hogy a sztrájkjuk jogtalan, és megtorlás várható, ha a sztrájk mégis életbe lép. Egyébként a Kúria állásfoglalása alapján nem jogszerűtlen a 20-ára meghirdetett sztrájk, úgyhogy ez valószínűleg meg is lesz tartva.
A másik pedig az, hogy az ígérgetés megy, de amikor a sajtó nyilvánossága elé kell kiállni, akkor megint azt halljuk, pont államtitkár úrtól, hogy az oktatás, illetve az egészségügy területén számíthatnak béremelésre akár már az idén is, a szociális dolgozókat viszont még egy fél mondatban sem említette meg. Már megígérni sem meri a szociális életpályamodell bevezetését. Ne halogassák azt a dátumot, hanem akár már az idén vezessék be! Köszönöm szépen. (Taps a Jobbik soraiban.)

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem