HERINGES ANITA

Teljes szövegű keresés

HERINGES ANITA
HERINGES ANITA (MSZP): Ugye, az energiastratégiát önök megszavaztatták, viszont a cselekvési terv a mai napig nem készült el. Ebben még van teendő, amit tenniük kell, azt gondolom. Ugye, ez az a terület, ahol félinformációkból, félhírekből csak bizalmatlanság van. Éppen ezért próbáltuk minden egyes alkalommal kezdeményezni az eseti bizottságot. Sajnos, a Gazdasági bizottságban legtöbbször vita és vélemények nélkül utasították el ezt a javaslatunkat. Be fogjuk nyújtani az eseti bizottságot akkor, amikor ezek a feltételek megvalósulnak.
Éppen ezért most jelen pillanatban elfogadom a miniszter úr válaszát, és be fogjuk nyújtani az eseti bizottságot, várjuk, hogy a kormánytöbbség akkor ugyanígy felálljon és támogassa ezt. Átláthatóságra van szükség, és természetesen vannak olyan nemzetbiztonsági kérdések, ahol esetlegesen zárt ülést kell elrendelni. De azt gondolom, hogy fontos, hogy minden frakció tudja és bizalommal legyen az ügy iránt, hogy önök jól döntöttek vagy nem. Köszönöm. (Taps az MSZP soraiból.)

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem