GÚR NÁNDOR

Teljes szövegű keresés

GÚR NÁNDOR
GÚR NÁNDOR (MSZP): Köszönöm szépen, elnök úr. Rögtön az elején mondom, hogy nem. De hogy miért nem, azt is mondom. Mert a hazaváró programjukkal, vagy mindegy, hogy hogyan nevezik, 52 embert hoztak haza.
Na szóval, az emberek, sajnos főleg a fiatalok elhagyják Magyarországot, menekülnek az önök cselekedetei elől, menekülnek attól a gazdaságpolitikától, amit önök folytatnak, mert nem tudnak normális gazdaságpolitikát csinálni. Ez a politika, amit önök csinálnak, azoknak az embereknek a számára, akik az átlag alatti bérjövedelemhez jutnak, nem kedvező politika. Őket önök sújtják, alacsonyabb jövedelmi sávokban vesztesei az emberek a történetnek.
A vásárlóerő-érték tekintetében. Önök bérről ne beszéljenek, ellopták a minimálbéreseknek öt éven keresztül a bérnövekményét, merthogy járuléktöbbletet vetettek ki rájuk is meg a munkaadóikra is! Belehazudtak a szemükbe, és ellopták!
Egyszerű a következtetése a történetnek: a népakarat el fogja önöket söpörni, mint szél a szemetet. Úgyhogy a választ elfogadni nem lehet. (Közbeszólások a kormánypárti padsorokból. - Taps az MSZP soraiból.)

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem