DR. NAGY ISTVÁN

Teljes szövegű keresés

DR. NAGY ISTVÁN
DR. NAGY ISTVÁN földművelésügyi minisztériumi államtitkár: Köszönöm szépen, elnök úr. A képviselőtársam éppen mondta, hogy tavaly nagyon jó termés volt, idén viszont, tudjuk nagyon jól, a fagy elvitte, és bizony nagy gondok lesznek az elszámolásnál.
Az agrárkárenyhítési rendszerhez csatlakozott termelők az igazolt káraik után kárenyhítő juttatásban részesülhetnek, a rendszert a Földművelésügyi Minisztérium folyamatosan fejleszti. A tavaszi fagykárral és jégesőkárral érintett településen gazdálkodók kamat- és költségmentes hitelt vehetnek igénybe a 2016. november 30-ig megkötött hitelszerződéseik után.
Remélem, hogy az általam ismertetett támogatási konstrukció és a kárenyhítés rendszere elő fogja tudni segíteni a hazai termelés növelését, a gazdálkodás még eredményesebbé tételét, a biztos exportpiacaink megtartását, sőt a kiváló minőségű magyar dió további exportpiacokon történő megjelenését, hogy mindnyájan, mi is ültethessünk egy-egy diófát. Köszönöm szépen. (Taps a kormánypártok soraiban.)

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem