GÚR NÁNDOR

Teljes szövegű keresés

GÚR NÁNDOR
GÚR NÁNDOR (MSZP): Elnök Úr! Államtitkár Úr! Nemcsak konzultálni kell, hanem a javaslatokat is el kell fogadni. A tripartitizmus elvét nemcsak beszélni, hanem gyakorolni is kell. A foglalkoztatás, a munkanélküliség tekintetében nem manipulált statisztikákkal kell hülyíteni az embereket. Nézze, ebben az országban 2,2 millió ember a létminimum alatt keres azok közül, akik dolgoznak, közel másfél millió ember maximum minimálbért keres. Nemzeti Adó- és Vámhivatal, kutassa meg egy kicsit! Miről beszél? Ebben az országban szinte már nincs szakképzett munkaerő, mert elhagyják az országot.
Szégyen, amit a munka törvénykönyvével csináltak 2012-ben! Csak a munkaügyi ellenőrzések tekintetében mondok önnek két számot, aztán gondolkodjon rajta! A halálos balesetek száma 2012-ben 52 volt, 2015-ben meg 84. Ez 64 százalékos növekedést jelent. Önöknek semmi sem drága, még az emberek élete sem. Szégyen, amit csinálnak! Szétzilálnak rendszereket, az embereknek pedig nem adnak annyi lehetőséget sem, hogy tisztességes, a megélhetéshez szükséges pénzt keressenek. Elnök úr, köszönöm szépen. (Taps az MSZP soraiban.)

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem