DR. HOFFMANN RÓZSA

Teljes szövegű keresés

DR. HOFFMANN RÓZSA
DR. HOFFMANN RÓZSA (KDNP): Ugyan nem értettem, amit az elnök úr mondott, de gondolom, hogy megadta nekem a szót, úgyhogy van még pár másodpercem, hogy válaszoljak.
Köszönöm szépen az államtitkár úrnak a válaszait. Felsorolta azokat a tényeket, amelyeket mindannyian tudunk, ismerünk és tapasztalunk, és az emberek is, akikkel beszélgetünk a városokban, falvakban, tudják ezt, mert éppen a gyermekük ingyen étkezik, meg ingyen kapta meg a tankönyvet. Ezért én változatlanul nem értem ezeket az ellenzéki vádakat, amelyek meglátásom szerint nem igazak.
Szeretnék azonban egy témára reagálni, ez pedig az iskolák bezárása, amelyek fájdalmasan megtörténtek a szocialista kormányzás ideje alatt. Ezzel szemben 2010-2011 óta, amikor is törvénybe iktattuk a kisiskolák létezésének lehetőségét, egyetlenegy iskolát nem kellett bezárni a szülők akarata ellenére (Az elnök a csengő megkocogtatásával jelzi az időkeret leteltét.), és ez óriási eredmény, úgyhogy ehhez csak gratulálni lehet. (Taps a kormánypártok soraiban.)

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem