MIRKÓCZKI ÁDÁM

Teljes szövegű keresés

MIRKÓCZKI ÁDÁM
MIRKÓCZKI ÁDÁM (Jobbik): Köszönöm szépen a szót, elnök úr. Tisztelt Országgyűlés! Tisztelt Miniszterelnök Úr! Én merem állítani, hogy aki azt mondja, hogy a letelepedési kötvények és a bevándorlási problematika, a bevándorlás és terrorizmus okozta problematika között nincs összefüggés, az vagy dilettáns vagy hazudik. Na most, volt olyan az ön pártjának soraiból, aki papagáj módra ezt ismételte a sajtónak. És ha mindazt elfogadjuk, hogy összefüggés van és lehet a jövőben is a kettő között, akkor én azt gondolom, hogy a garancia és a biztonság minden szempontból előbbre való, mint a pénz.
Egyértelmű, hogy a nemzetbiztonsági kockázatot jelentő terrorista vagy terroristasejteket, vagy bármilyen rossz szándékú csoportot finanszírozó személyek nem Röszkén a rendőröket dobálva próbálnak bejutni Magyarországra, még csak nem is a déli határszakasz valamely pontján szeretnék átvágni a kerítést és úgy érkezni Magyarországra, hanem sokkal inkább business classon, a Liszt Ferenc Repülőtéren fognak landolni, adott esetben letelepedési kötvénnyel a zsebükben. Én azt gondolom, hogyha ebből kiindulunk, akkor nem véletlen, hogy a sajtó milyen személyeket kutatott már fel, milyen kétes és kockázatot jelentő üzletemberek jelenlétét mutatták már ki Magyarországon, és többek között a Külügyminisztériummal közösen üzletelő cégeket tártak a nyilvánosság elé.
Miért fontosabb önöknek adott esetben a piszkos pénz, mint az ország biztonsága, miért nem tudnak elengedni egy nyilvánvalóan a korrupció melegágyául szolgáló intézményt csak azért, hogy az ellenzéki követelésnek, a jogos ellenzéki és civil követelésnek eleget tegyenek? Egyébként a nemzetközi politikai helyzet pontosan azt mutatja, amit minden nemzetközi szakértő, biztonságpolitikai szakértő alátámaszt, hogy zajlik Moszul ostroma, és mindazok a terroristák és az őket finanszírozó személyek most fognak szétspriccelni Európában.
Miért fontosabb tehát a pénz, mint az ország biztonsága? Várom megtisztelő válaszát. (Taps a Jobbik soraiból.)

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem