DR. VAS IMRE

Teljes szövegű keresés

DR. VAS IMRE
DR. VAS IMRE (Fidesz): Köszönöm a szót, elnök úr. Az államtitkár úr válaszát elfogadom. Én is fontosnak tartom, hogy megmaradjon a tényleges életfogytiglan, ahogy az államtitkár úr is említette, ezt az emberölések minősített eseteinél szabták ki a bíróságok, illetve terrorcselekmény esetén lehet kiszabni. Nyilván a felülvizsgálat lehetőségét biztosítani kell, de a felülvizsgálatnak mindenképpen olyannak kell lenni, hogy olyan embert ne kelljen szabadon engedni, aki még veszélyt jelent a társadalomra.
Ezért államtitkár úron keresztül tényleg arra kérem a kormányt, hogy tegyenek meg mindent a tényleges életfogytiglani büntetés fenntartása érdekében. Nyilván az ítéletnek megfelelően, ha szükséges, módosítjuk úgy a törvényt, hogy fennmaradhasson a tényleges életfogytiglan. Köszönöm, hogy meghallgattak. (Taps a kormánypártok padsoraiból.)

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem