SZABOLCS ATTILA,

Teljes szövegű keresés

SZABOLCS ATTILA,
SZABOLCS ATTILA, a Költségvetési bizottság előadója: Köszönöm a szót, elnök úr. Dunai Mónika képviselő asszony az elhangzottak nagy részére reagált. De azért annyit hadd jegyezzek meg, hogy az NMHH elnöke nem terjeszthet be törvényt. Nyilván ezért rendelkezik így a jogszabály, hogy az illetékes szakbizottságnak kell a rá vonatkozó költségvetési törvényt beterjeszteni.
Dúró Dóra képviselő asszony a könyvvizsgálóval foglalkozik. Tudom, hogy minden hasonlat sántít, de az önkormányzatoknál is a könyvvizsgálót a képviselőtestület választja meg vagy nevezi ki, és az önkormányzatot vizsgálja. Ez nem jelenti azt, hogy a Számvevőszék alkalmilag, szúrópróbaszerűen vagy valamilyen menetrend szerint nem végezhet vizsgálatot. Én feltételezem, hogy az NMHH-nál is ugyanígy van ez, ha a Számvevőszék úgy látja jónak, hogy beveszi a munkatervébe ezt a vizsgálatot, akkor azt el tudja végezni.
Bárándy képviselő úr itt a programokról beszélt. Ezt már Dunai Mónika képviselő asszony elmondta, hogy itt a költségvetésről van szó, nem a programok fajtájáról, minőségéről. Még képviselő úr azt is mondta, hogy ő nulla forintot adna. Csak ezt a következő napirendnél kell elmondani, nem a 2015-os költségvetés végrehajtásáról szóló törvénytervezet vitájában. Úgyhogy én továbbra is kérem a képviselőtársakat, hogy támogassák a törvénytervezetet. Köszönöm. (Szórványos taps a kormánypárti padsorokban.)

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem