DR. SESZTÁK MIKLÓS

Teljes szövegű keresés

DR. SESZTÁK MIKLÓS
DR. SESZTÁK MIKLÓS nemzeti fejlesztési miniszter: Arról szeretném tájékoztatni a képviselő-tár-sa-mat, hogy a hazai földgázellátás biztonságát tovább erősíti a kormány sikeres útvonal-diverzi-fi-ká-ciós törekvésének az eredménye. Erről jobb, ha itt is beszélünk egypár mondatot, hiszen az új infra-struk-túra-fejlesztés révén már üzemel a magyar-szlovák határt keresztező földgázvezeték, és ez a vezeték - igaz, a jelenlegi alacsony kihasználás ellené-re - számottevően járul ahhoz hozzá, hogy a hazai nagykereskedelmi földgázáraknak a nemzetközi piaci árakhoz való közelítését megoldja.
A családok otthonainak melegét abban az esetben is garantálni tudjuk, ha az import váratlanul vagy tartósan leállna. Bár a szállítások rövidebb-hosszabb ideig tartó felfüggesztésének a kockázata az elmúlt évek tapasztalatai alapján várható, de semmilyen olyan vészhelyzetet nem ismerünk, amely ennek bekövetkezését vetítené előre. Egyet tudok mondani, a lakosok földgázellátása biztosított. Köszönöm szépen. (Taps a kormánypártok soraiban.)

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem