TÁLLAI ANDRÁS

Teljes szövegű keresés

TÁLLAI ANDRÁS
TÁLLAI ANDRÁS nemzetgazdasági minisztériumi államtitkár: Köszönöm, elnök úr. Tisztelt Képviselő Asszony! Szerintem el kellene döntse az LMP, hogy akkor támogatja-e a versenyképesség javítását, a minimálbér és a szakmunkásbér jelentős emelését. Támogatja-e azt a hatéves programot, amelyben 40 százalékkal fog növekedni a minimálbér, támogatja-e a társaságiadócsökkentést, támogatja-e a munkaadók terhének a csökkentését vagy nem támogatja? Vagy ugyanazt mondja, mint a személyi jövedelemadóról, hogy növelni kell a személyi-jö-ve-de-lemadó-kulcsokat, növelni kell Magyarországon a személyijövedelemadó-terheket. Önök ezt mondják. S azt is mondják, illetve sugallják, hogy meg kell szüntetni a családi adókedvezményt, és nem kell ilyen jelentős mértékben a családoknak adókedvezményt adni.
Én azt gondolom, hogy az LMP van rossz pályán, ha nem támogatja azt a kormányzati szándékot, hogy jelentős köztehercsökkenés történjen, és a személyi jövedelemadó is maradjon egykulcsos. Önök ezt akarják, és ez nem követendő. Inkább támogassák a kormány szándékát! (Taps a kormánypártok soraiban.)

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem