DR. HARGITAI JÁNOS,

Teljes szövegű keresés

DR. HARGITAI JÁNOS,
DR. HARGITAI JÁNOS, a KDNP képviselőcsoportja részéről: Köszönöm a szót, elnök úr. Tisztelt Országgyűlés! Tisztelt Államtitkár Úr! Természetesnek tekintem, hogy az adótörvények vitája során társadalompolitikai kérdéseket is felvetnek képviselőtársaim. Burány képviselő úr szocialista vezérszónokként az egész hozzászólását ennek szentelte, ami nem kifogásolható. De szeretném a képviselő urat emlékeztetni arra, hogy azt az adórendszert, amit önök működtettek - és én az ön szavaiból azt hallottam ki, mintha visszavinné az országot megint abba az irányba - mi követni nem fogjuk (Burány Sándor: Ez a baj!), hiszen az országot többek között az a társadalompolitika és az azt szolgáló adórendszer tette tönkre, amit önök képviseltek, és most ön egyes elemeit visszahozni akarja.
Mi jellemezte azt az időszakot, amikor átadták nekünk az ország irányítását a választók jóvoltából? (Gőgös Zoltán: Világválság! - Az elnök csenget.) Zsugorodott a gazdaság abban az időben, a munkanélküliség az egekben volt. (Burány Sándor: 25 százalékos áfa, nullaszázalékos személyi jövedelemadó! - Gőgös Zoltán: Nem baj, ha világválság volt?!) Akik dolgoztak…

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem