TUKACS ISTVÁN

Teljes szövegű keresés

TUKACS ISTVÁN
TUKACS ISTVÁN (MSZP): Köszönöm a szót, elnök úr. Államtitkár úr, csak azt vártam volna öntől most, hogy elmondja, milyen intézkedéseket tesznek annak elkerülésére, hogy egy kórház ne tartsa be a saját maga takarításra vonatkozó szabályait, hogy egy kórház ne kössön olyan szerződést, mint például Győrben, hogy nem biztosítottak az őrzés feltételei.
Csupán azt vártam volna, hogy bemutatja, hogy ön és a kormánya mit tesz azért, hogy lehetőség szerint egyetlen szerencsétlen se haljon meg egy intézményben, tehát a dolgukat kellett volna ebben végezni, én ezt vártam. Ön ehelyett arról beszél, hogy van vizsgálat - persze, önvizsgálat. Az az intézmény, amely hibázott, megvizsgálja magát, hogy miben hibázott. Azért ez erősen sántít.
És még valamit, államtitkár úr: önöknek mindezeken kívül egy részvevő szava nem volt arról a két elhunyt szerencsétlenről; önöknek, akiknek az első kellett volna legyen, hogy azt mondják, sajnálják két ember halálát. Köszönöm, elnök úr. (Taps az MSZP soraiban.)

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem