GÚR NÁNDOR

Teljes szövegű keresés

GÚR NÁNDOR
GÚR NÁNDOR (MSZP): Köszönöm szépen, elnök úr. Pócs képviselőtársam, remélem, hogy vissza fogja majd nézni mindazt, amit mondott, és rá fog döbbenni, hogy mennyi olyan típusú dolgot mondott, ami tényleg nem az emberekről szól meg az emberekért.
Nézze, ha ön egy picit is aggódik az emberekért, akkor a következőt szeretném mondani! A kaszinók koncessziós díjának az áfamentességét szüntessék meg, és ehelyett az emberek számára az alapvető élelmiszerek áfájának a csökkentését tegyék meg, meg egyébként, ahogy az előbb említettem, mondjuk, a sertéshús mellett a baromfitermékek áfáját is csökkentsék 5 százalékra!
Mint mondtam, az integrált ellenőrzés hiánya áll fenn ma jelen pillanatban a játékgépek esetében, közben online pénztárgépek vannak a sarki fűszeresnél, a fodrásznál, a Jóisten tudja, mindenhol másutt a magyar kisvállalkozásoknál, tudják, a kkv-knál. Föld, trafik, kaszinók, gáz; mehetnék tovább, de így is elég nagy a gáz. Az, amit csináltak eddig, már így is elég nagy gáz. Mint mondtam, nem tudom másképp összegezni, a haveroknak meg a pereputtynak mindent, példa rá 800 milliós osztalék egy adott évben, ugyanabban az évben, ugyanannál a cégnél 225 embernek 157 millió forint bértípusú kifizetés, s akkor tegyük hozzá, az emberekért, nem a haverokért, nem a pereputtyért, nem. Tehát a haveroknak és a pereputtynak mindent, az embereknek meg semmit. (Közbeszólás a Fidesz soraiból: Jaj, istenem!) Ez az önök hitvallása - jaj, istenemmel vagy jaj, istenem nélkül -, ez az önök hitvallása, ezen kellene változtatni, képviselőtársam, ehhez kívánok sok sikert önöknek! Először vonják vissza ezt, amit most beterjesztettek!
Elnök úr, köszönöm szépen. (Dr. Józsa István tapsol.)

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem