L. SIMON LÁSZLÓ,

Teljes szövegű keresés

L. SIMON LÁSZLÓ,
L. SIMON LÁSZLÓ, a Miniszterelnökség államtitkára: Nem kéne ilyen idegesnek lenni, tisztelt képviselő úr (Gőgös Zoltán: Mi tök nyugodtak vagyunk.), mert tisztességesen kéne végezni a munkájukat, és egy valóságos országképpel kéne rendelkezniük, és nem hadoválni itt a gyermekszegénységről meg hadoválni itt a korrupcióról, hanem be kéne látni, hogy mik a valóságos problémák az országban. (Gőgös Zoltán: Miért mennek a tehenek a vágóhídra a Bakonyban?)
Tisztelt Képviselő Úr! Határozottan vissza kell utasítanom azt is, hogy a mi oktatáspolitikánk elitista, feudális és barbár lenne. Óvatosabban bánnék az ön helyében a jelzőkkel, hogy visszarepítjük ezt az országot a középkorba. (Gőgös Zoltán: Ma erről tárgyalunk.)
Egyetlenegy előnye lenne annak, ha visszarepülnénk a középkorba: azt a dicsőséges 50 éves szocializmust és kommunizmust, amit önök a nyakunkra hoztak, legalább megúsznánk. (Gőgös Zoltán: Orbánt meg lehetne koronázni. - Az elnök csenget. - Dr. Szakács László: ’75-ben születtem!) Az teljesen mindegy, hogy mikor született, tisztelt képviselő úr. (Felzúdulás az MSZP padsoraiban.) Az teljesen mindegy, hogy mikor született, tisztelt képviselő úr. Az önök soraiban a pártállam vezetői ülnek (Az elnök csenget. - Derültség és közbeszólások az MSZP padsoraiban.) Önök annak a pártnak az utódpártja, amely (Az elnök csenget. - Dr. Harangozó Tamás: Szánalmas!) itt a diktatúrát a nyakunkba hozta és működtette.
Tisztelt Képviselő Úr! A lelkiismeretükkel számoljanak el! (Dr. Szél Bernadett: Lusztráció!) Nézzék meg, hogy mi van ebben az országban! Mérjék föl, hogy mi a valóságos helyzet, és ennek megfelelően méltósággal, türelemmel és nyugalommal nyilatkozzanak (Derültség és közbeszólások az MSZP padsoraiban. - Az elnök csenget.) meg az Országházban, mert úgy nézem, hogy ezt még gyakorolniuk kell. Köszönöm szépen. (Taps a kormánypártok padsoraiban. - Egy hang az MSZP padsoraiból: Szuper voltál!)

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem