ELNÖK

Teljes szövegű keresés

ELNÖK
ELNÖK: Köszönöm szépen. Most megkérem az Országgyűlést, foglaljon helyet.
Az esküt tevőket arra kérem, írják alá az esküokmányokat. Felkérem Tiba István jegyző urat, hogy aláírásra készítse elő az esküokmányokat, és a megválasztott dr. Papcsák Ferenc, Madarász László, dr. Szényei Gábor András, dr. Nyikos László és dr. Báger Gusztáv urakat arra kérem, hogy kézjegyükkel lássák el az esküokmányokat. Köszönöm szépen.
Engedjék meg, hogy a Magyar Nemzeti Bank felügyelőbizottsága elnökének és tagjainak, valamint a monetáris tanács tagjának megválasztásához az Országgyűlés és a magam nevében gratuláljak, munkájuk ellátásához sok sikert kívánjak. (Az esküt tevők aláírják az előkészített esküokmányokat.) Köszönöm szépen.
(14.00)
Most van lehetőség arra, hogy gratuláljanak az esküt tett megválasztott tisztségviselőknek. (A megválasztott tisztségviselőknek Kövér László, dr. Semjén Zsolt, Lázár János, Varga Mihály, Rogán Antal, Németh Zsolt, Balla György, Harrach Péter, Vona Gábor, dr. Schiffer András, Tóth Csaba, Fodor Gábor és Fuzik János gratulál.)
Arra figyelemmel, hogy a frakciók bizottsági tagcserékre nem tettek javaslatot, további személyi döntésekre a mai napon nem kerül sor. Munkánkat az interpellációkkal folytatjuk. (Rövid szünet.)

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem