NOVÁK ELŐD

Teljes szövegű keresés

NOVÁK ELŐD
NOVÁK ELŐD (Jobbik): Államtitkár úr, számunkra igenis nem mindegy, hogy a Kárpát-medencét magyarok fogják belakni, vagy a 13, a törvény által is nemzetiségként, kisebbségként nyilvántartott cigányság, németség, ukránság, románság vagy esetleg a koszovói albánok, azok, akik elárasztanak minket, hiszen többen érkeznek már a bevándorlók hazánkba, mint ahány gyermek születik (Teleki László: Nem igaz!), és azt gondoljuk, hogy igenis ezzel szembe kell nézni, és nem mindegy, hogy magyarok fogják-e belakni a Kárpát-medencét. Mi alapvetően a magyarsággal szeretnénk foglalkozni, nem Facebook-rajongókkal, ezért vetünk fel ilyen nemzetstratégiai, a választók számára lehet, hogy még nem fontos kérdéseket, de számunkra azonban, mégis azt gondoljuk, hogy ki merjük mondani, hogy ez a nemzetstratégiai kérdés fontos. És igenis láthatjuk az ellentmondásokat a kormányzat családpolitikájában is, hiszen például a hároméves gyest is csak munkavállalási korlátozással egészítették ki, a Ptk.-ba beemelték az élettársi viszonyt, fizetőssé tették a bölcsődei szolgáltatást, tehát sok olyan példát tudnánk mondani, ami igenis negatív.
Én azért kérem, hogy fontolják meg a Jobbik családpolitikai javaslatait, amelyekből tucatnyit ismertettem már itt az Országgyűlésben, de sajnos (Az elnök csenget.) még annak az alapvetésnek a kimondására sem hajlandók (Az elnök csenget.), hogy a magyarság legnagyobb problémája a népességfogyás. (Taps a Jobbik soraiban.)

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem