DR. SZÉL BERNADETT

Teljes szövegű keresés

DR. SZÉL BERNADETT
DR. SZÉL BERNADETT (LMP): Tisztelt Államtitkár Úr! Akkor közgazdászként hadd jegyezzem meg azt, hogy Magyarországon így is rosszak a bérek, és nagyon szomorúan kell azt mondanom, hogy Lázár Jánosnak ezek szerint teljes mértékben igaza van, ha a Fideszen múlik, akkor ez még húsz évig így is fog maradni, hiszen pont most hallottuk az EMMI felelős államtitkárának a beszédét arról, hogy önök nem hajlandóak kivizsgálni ezt az esetet korrektül és szakszerűen, úgy, ahogy a választók elvárnák ezt önöktől.
Mi viszont ragaszkodunk ahhoz, hogy legalább azt a kevés törvényességet betartsák, ami maradt. Én azt gondolom, hogy a Költségvetési bizottság mint olyan nem működhet ellenőrző albizottság nélkül, úgyhogy azt várom önöktől, hogy intézkedjenek, hogy ez a teljesen ex lex helyzet, ami most van a Magyar Országgyűlésben, megszűnjön. Ugyanis a Lehet Más a Politika folyamatosan azon fáradozik, hogy megkapjuk azokat az adatokat, amelyeket önök, holott három minisztérium van, három komplett tárca, nem képesek kikérni, nem képesek megvizsgálni.
Semmi baj, mi kikérjük, kerül, amibe kerül, és be szeretnénk vinni erre az ellenőrző albizottságra, mert azt gondolom, hogy teljesen méltatlan, hogy az Unió ötödik legrosszabb bérekért dolgozó országa vagyunk, és még arra sem veszik a fáradságot, hogy az amúgy is rosszul kereső emberek elől egy ilyen szörnyű helyzetet (Az elnök csenget.) lezárjanak, hogy gyakorlatilag azt az állást is elveszítik, amijük van, és helyükre jöjjön a közmunkás…

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem