LÁZÁR JÁNOS,

Teljes szövegű keresés

LÁZÁR JÁNOS,
LÁZÁR JÁNOS, a Miniszterelnökséget vezető miniszter: A jegyzőkönyvvezetőknek képviselőtársam föladta a munkát, az utolsó néhány mondat leírása nem lesz egyszerű feladat, de a házszabály erre vonatkozóan rendelkezik és szabályokat tartalmaz.
Megjegyezném először is, kedves képviselőtársam, hogy bizonyára elkerülte a figyelmét, hogy jó néhány följelentés kapcsán a mostani kormány által felügyelt és irányított rendőrség végezte azokat a nyomozásokat, amelyek a nemzeti parkok esetében a nyomozások lezárása után vádemelésekhez vezettek. Tehát azzal vádolni a kormányt, hogy ha valaki visszaél a törvény adta jogával vagy lehetőségével, azzal vádolni a kormányt, hogy mi nem járunk el, az súlyos hiba lenne, hiszen a Bükki Nemzeti Park és a Hortobágyi Nemzeti Park esetében is folynak bizonyos eljárások.
A Kehi vonatkozásában… (Gőgös Zoltán közbeszólása.) Gőgös képviselőtársam türelmetlenségét részben megértem, de kérem, hagyja, hogy befejezzem a választ. Nagyon szépen köszönöm. Tehát a Kehi vonatkozásában az eljárási szabályokat törvények rögzítik, képviselő úr, amelyeket ön is megismerhet és az adatokhoz hozzáférhet. Ezt is a kormány biztosította az ön számára. Arra kérem, hogy ezt tartsuk tiszteletben. (Taps a kormánypártok soraiban.)

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem