Kunhalmi Ágnes (MSZP) - az emberi erőforrások miniszteréhez - „Miért nem sikerül felszámolni a gyermekéhezést Magyarországon?” cí…

Teljes szövegű keresés

Kunhalmi Ágnes (MSZP) - az emberi erőforrások miniszteréhez - „Miért nem sikerül felszámolni a gyermekéhezést Magyarországon?” címmel
Tisztelt Országgyűlés! Most 14 óra 12 perc van, áttérünk az azonnali kérdések és kérdések tárgyalására. (Rövid szünet.) Megkérem képviselőtársaimat, hogy mindazok, akik halaszthatatlan, sürgős hivatali feladatuk ellátása miatt elhagyják az üléstermet, azt a lehető leggyorsabban tegyék meg, hogy folytatni tudjuk munkánkat. (Rövid szünet. - Számos képviselő távozik az ülésteremből.)
Tisztelt Országgyűlés! Kérem képviselőtársaimat, akik az ülésteremben maradnak, hogy foglalják el helyüket, mert folytatjuk munkánkat.
Kunhalmi Ágnes képviselő asszony, az MSZP képviselője, azonnali kérdést kíván feltenni az emberi erőforrások miniszterének: „Miért nem sikerül felszámolni a gyermekéhezést Magyarországon?” címmel. Kunhalmi Ágnes képviselő asszonyt illeti a szó. Parancsoljon!

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem