Z. KÁRPÁT DÁNIEL

Teljes szövegű keresés

Z. KÁRPÁT DÁNIEL
Z. KÁRPÁT DÁNIEL (Jobbik): Tisztelt Államtitkár Úr! Azért elfogadhatatlan a válasza, mert ha csak a számok szintjét nézzük, az Orbán-kormány 2010-ben - az akkori - 34 központi adóval vette át a kormányzást, az idei választások előtt tavasszal már 41 ilyen adót találtunk, azóta pedig új adótípusokat és emeléseket találtak ki nekünk kizárólag. Még egyszer mondom: nem az elfogultság beszél belőlem, amikor mondjuk, a samponadó emeléséről vagy a művirágadó bevezetéséről beszélek, vagy az irodai papír különböző illetékeinek a növeléséről, de el kell mondjuk, azért igencsak elképesztő, amivel indokolja az állítólagos sikereit.
Azt mondja, hogy az önök kormánya büszke lehet arra, hogy GDP-arányosan - állítólag, az önök statisztikái szerint - némiképp kevésbé terhelik a polgárokat. Közölném önnel, államtitkár úr, hogy ha többen találunk elhalálozni, és ez növeli a temetkezési vállalkozók forgalmát, átmenetileg ettől is magasabb lesz a GDP, tehát a lehető legrosszabb mutatószámot választotta ki e tekintetben. Családonként több tízezer forinttal nő az a terhelés, ami indokolatlanul sújtja a családokat (Az elnök a csengő megkocogtatásával jelzi az időkeret leteltét.), hiszen az áthárítások megakadályozásával a multikat és a bankokat kellene hogy sújtsa. Erről beszéljen legközelebb, és akkor talán az érdemi válasz… (Taps a Jobbik soraiban.)

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem