MAGYAR ZOLTÁN

Teljes szövegű keresés

MAGYAR ZOLTÁN
MAGYAR ZOLTÁN (Jobbik): Köszönöm a szót, elnök úr. Nagyon sajnálom, hogy a bérfőzdékről egy szót sem hallottunk, de lesz még államtitkár úrnak módja egy percben ezt kifejteni.
Nem hiszem, hogy komolyan vehető az, hogy ezt az 1670 forintos pluszterhet - és természetesen rájön erre még a rezsi és maga a haszna a főzdének -, ezt komolyan gondolhatja valaki, hogy a többség ezt vállalni fogja, és ilyen módon is majd legális úton akarja kifőzetni a cefréjét. Ezáltal a zugfőzdék aránya fog jelentősen megnőni. Érdeklődnék, hogy erre vonatkozóan készült-e hatástanulmány, megismerhetjük-e ezt, mert attól félek, hogy nem.
Ki fogja annak a kockázatát vállalni, az egészségügyi kockázatát, hogy ha ezen zugfőzdéket rászabadítjuk az országra, ennek milyen következményei lehetnek? Mi lesz azzal az 1500 munkahellyel, ami számítások szerint meg fog szűnni ezen intézkedés nyomán, és ki fogja kárpótolni ezeket a magyar családokat, akik lehet, hogy évtizedek munkáját fektették egy-egy főzdébe, és most kénytelenek lesznek bezárni, mert egész egyszerűen ilyen feltételekkel nem lesz nyereséges?
Az önök adópolitikájának a kiszámíthatatlansága vezetett ehhez a helyzethez, úgyhogy kérem, hogy azonnal oldják meg ezt a fenntarthatatlan állapotot. (Taps a Jobbik soraiban.)

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem