DR. BÁRÁNDY GERGELY

Teljes szövegű keresés

DR. BÁRÁNDY GERGELY
DR. BÁRÁNDY GERGELY (MSZP): Köszönöm szépen. Először is köszönöm államtitkár úrnak, hogy - az utóbbi időben szokatlan módon - legalább igyekezett választ adni valóban az általam feltett kérdésre. Azt megnyugvással hallom, hogy a következő öt évben a Fővárosi Közgyűlés ezek szerint ilyen módon fog működni.
Államtitkár úr azonban azt a kérést elkerülte, vajon öt év múlva is így fog-e működni, azaz a Belügyminisztérium, a tárca, illetve akár a Fidesz képviselőcsoportja véglegesen letett-e arról a tervről, hogy esetleg öt év múlva bevezet egy ilyen új koncepciót, és több választásra már nem kerül sor, vagy pedig az államtitkár úr válasza csak erre az öt évre vonatkozott, és találgathatunk a vonatkozásban tovább, hogy önöknek lesz-e egy ilyen tervük. Örülnék annak, ha államtitkár úr erre egyértelmű választ adna, azaz hogy véglegesen letettek erről a tervről vagy nem.
A másik, államtitkár úr, amire emlékeztetném, hogy a kérdésem másik fele az volt, hogy a polgármester vétójogával kapcsolatban terveznek-e (Az elnök a csengő megkocogtatásával jelzi az időkeret leteltét.) bármilyen változtatást. Köszönöm szépen.

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem