VOLNER JÁNOS

Teljes szövegű keresés

VOLNER JÁNOS
VOLNER JÁNOS (Jobbik): Köszönöm szépen. Államtitkár úr, ön, azt kell hogy mondjam, csúnyán félrevezeti a közvéleményt. Ugyanis amikor ön arról beszél, hogy mindössze százezer ember dolgozik külföldön, akkor a saját volt főnökével, Matolcsy Györggyel kerül ellentmondásba: miniszter úr azt mondta, hogy 500 ezernél több magyar ember dolgozik Nyugat-Európában, most pedig már ezt a becslést 600 ezer főre teszik.
Most melyikük mond igazat, államtitkár úr? Vajon ön vagy más? Nyilvánvalóan a nagyobb szám igaz (Derültség a kormánypárti padsorokban.), hiszen szinte mindenki ismer olyan családot, olyan embert, akinek külföldön dolgoznak különböző családtagjai. És ha belegondolunk abba, hogy mi folyik itt, ebben az országban, akkor nem is csodálkozhatunk azon, hogy elmenekülnek az emberek. Önök egész egyszerűen élhetetlen országot teremtettek, munkalehetőség híján élhetetlen életkörülményeket, ami elől lábbal szavazva menekülnek el az emberek.
Ez a gazdaságpolitika, államtitkár úr, ön is tudja, szemfényvesztésen alapul, és ilyen módon nem folytatható. Köszönöm szépen. (Taps a Jobbik padsoraiban.)

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem