L. SIMON LÁSZLÓ,

Teljes szövegű keresés

L. SIMON LÁSZLÓ,
L. SIMON LÁSZLÓ, a Miniszterelnökség államtitkára: Ez nem lehet igaz! Hát kérem szépen, látják (Felzúdulás a Jobbik soraiból.), látják a képviselőtársaim, és látják a televíziónézők is, hogy önök milyen méltatlanul viselkednek a tisztelt Házban.
Az életpályamodellel kapcsolatban azt gondolom, hogy Rogán képviselőtársam minden lényeges dolgot elmondott. A magyar választópolgárokat önök nem tudják megtéveszteni, a magyar választópolgárok tisztában vannak azzal, hogy mit tettünk az elmúlt négy évben a pedagógus-életpálya bevezetésével a magyar pedagógustársadalomért. A magyar választópolgárok tudják azt, hogy hosszú évek, sőt egy évtized vergődése után ez a kormány fogja rendbe tenni az egyenruhások bérét is. Hogy olyan életpályamodellt és olyan bértáblát vezetünk be, amelyre nem volt példa még az elmúlt egy évtizedben.
Tisztelt Képviselőtársaim! A parlamentben próbáljunk arra koncentrálni, ami az embereket foglalkoztatja, arra koncentrálni, ami egyébként feladatként előttünk van, és nem félrevezetni a választópolgárokat, mert az önöknek úgysem fog sikerülni. (Lukács Zoltán: Nektek viszont fog?) Köszönöm szépen a figyelmüket. (Taps a kormánypártok soraiból.)

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem